Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal használatával Ön elfogadja az ezzel kapcsolatos irányelveinket.

Miért kezdtem el vezetni a Konfliktus naplóm

A Dr. Hamer által felfedezett és kidolgozott Új Germán Medicina, a jelenleg hivatalosan alkalmazott orvostudomány betegségfelfogását és módszereinek zömét érvényteleníti. Felfedezésének lényege az, hogy betegségeinket olyan konfliktusok okozzák, amelyeket válsághelyzetként éltünk meg.

A Dr. elmélete szerint minden „betegséghez”, szervi elváltozáshoz, előzőleg a lélek – agy - szerv együttesen, egy időben érzelmi megrázkódtatást, konfliktus helyzetet kellett átélnie.

A fenti elmélet bizonyítására 2014. június 16-tól a napi szinten átélt konfliktus helyzeteimről feljegyzést, naplót, vagy a mai szóhasználat szerint BLOG-ot vezetek.

Megbetegedéseim esetében a vezetett naplóban leírt feljegyzésekből próbálom visszakeresni azt a konfliktushelyzetet, ami nálam a betegséget, szervi elváltozást, külön programot elindíthatta. Próbálom felismerni önmagamon a hameri elmélet egy fontos törvényszerűségét a kétszakaszúságot. Mi is ez:

  • Minden külön program „betegség” két szakaszra osztható, Konfliktus Aktív (KA) szakaszra és Konfliktus Megoldási szakaszra (KM), a kétszakaszúság abban az esetben igaz, amennyiben sor kerül a konfliktus megoldására. Az elmélet szerint a betegségeink tüneteit mindig a Megoldási szakaszban érezzük, tapasztaljuk, ha megoldási szakaszba kerültünk, ez gyógyulási szakasz és hamarosan meg fogunk gyógyulni.

Az Új Germán Medicinávall bővebben itt tudsz megismerkedni:

http://www.parlagfubiobolt.hu/erdekessegek_a_netrol_12/uj_german_medicina_54

 

Folytatás Konfliktus napló 2014. június hó: http://www.parlagfubiobolt.hu/konfliktus_naplom_11/hetfo_49

Tartalomhoz tartozó címkék: Konfliktus napló