Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal használatával Ön elfogadja az ezzel kapcsolatos irányelveinket.

Magyarországon belüli szállítás díjai, feltételei

Szállítási információk

Átvételi módok

A Parlagfűbiobolt Webáruházában megrendelt termékekhez az alábbi módokon juthatsz hozzá:

- átveheted személyesen Debrecen, Vág u. 20/5. szám alatt előzetes egyeztetés alapján.
- átveheted Pick Pack Ponton
- kérhetsz házhoz szállítást futárral

1. Személyes átvétel

Csomagodat Debrecen, Vág u. 20/5. szám alatt veheted át a megrendelést követő 1-3 munkanapon belül. Kapsz egy értesítést e-mailben, ha a csomag már az átvevőhelyen van és átvehető. Előzetes egyeztetés az átvétel pontos időpontjáról szükséges.

Itt csak készpénzzel tudsz fizetni, bankkártya elfogadásra nincs lehetőség. A számlát a csomaggal együtt kapod meg az átvételkor.

 

2. Csomag átvétele FOXPOST automatákon, országszerte elérhetőek, a legnépszerűbb helyeken

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehetsz át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol neked épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarítasz meg, de a környezetet is kíméled, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Bővebben a FOXTPOST-ról itt tudhatsz meg: http://www.parlagfubiobolt.hu/foxpost_78,  átvételi helyszinek: http://www.foxpost.hu/?page_id=14

Az egész ország területén 3-5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a  FOXPOST automatákra történő szállítást. Kérlek, megrendeléskor vedd figyelembe, hogy a FOXPOST hétvégén nem végez szállítást. Ezért, ha csütörtökön 17 óra után, vagy pénteki napon adod le nekünk a rendelésedet, az leghamarabb keddre fog az átvételi pontra érkezni. Minden esetben e-mailben értesítést kapsz, amikor a csomagod az általad választott FOXPOST átvevő autómatára megérkezett és átvehető.

FOXPOST szállítás díja:  1 700 Ft

Csomagodat kifizetheted az átvételkor bankkártyával.
Ha banki előreutalást választottál, a FOXPOST átadó automatánál már csak a megrendelt termékeket kell átvenned.
A számla végösszege tartalmazza a szállítási díjat. A számlát a csomagban fogod megtalálni.

 

3. Csomag átvétele Pick Pack Ponton

Csomagodat átveheted az ország 170 városában található, több mint 500 Pick Pack Pont egyikén. A megrendeléskor kell kiválasztanod a csomagátvétel helyét a megrendelő lapon megjelenő átvételi helyek listájából.

Ha meg akarod nézni most a PPP átvételi hely listát, katt ide: http://partner.pickpackpont.hu/stores/pppboltlista.xls 

Az egész ország területén 3-7 munkanapon belül tudjuk teljesíteni a Pick Pack Pontra történő szállítást. Kérlek, megrendeléskor vedd figyelembe, hogy a Pick Pack Pont hétvégén nem végez szállítást. Ezért, ha csütörtökön 17 óra után, vagy pénteki napon adod le nekünk a rendelésedet, az leghamarabb keddre fog az átvételi pontra érkezni. Minden esetben e-mailben értesítést kapsz, amikor a csomagod az általad választott Pick Pack Pontra megérkezett és átvehető.

Pick Pack Pontra szállítás díja:  1 700 Ft

Csomagodat kifizetheted az átvételkor is készpénzben, vagy amennyiben az általad választott árushelyen van bankkártya elfogadás, úgy bankkártyával is. (Kérlek, hogy előzetesen tájékozódj, hogy a kiválasztott Pick Pack Pont üzletben milyen fizetési módok lehetségesek.)

Ha banki előreutalást választottál, a Pick Pack Ponton már csak a megrendelt termékeket kell átvenned személyesen vagy meghatalmazottad által.

A számla végösszege tartalmazza a szállítási díjat. A számlát a csomagban fogod megtalálni.

 

4. Házhozszállítást a  Magyar Posta végzi, melynek díja:

- ELŐRE UTALÁS ESETÉN:   1 990 Ft  (Ebben az esetben csomagodat a vásárlási összeg bankszámlánkra történő beérkezése után indítjuk el.)

- Utánvéttel:    1 990 Ft

MPL Csomagautómat: 1.555 Ft., Posta Pontra: 1.555 Ft.

 

Fizetési módok

1. Előre utalás

A megrendelésed végösszegét erre a bankszámlára kell átutalnod, forintban:

MOBIL TRADE KFT.
60600084-11101961

A csomagodat csak a fizetést követően indítjuk útnak. Amikor az általad utalt összeget jóváírják a számlánkon, kapsz tőlünk egy e-mail értesítést. Amennyiben ilyen értesítés nem érkezik az e-mail fiókodba az utalást követő 24 órán belül, jelezd nekünk a parlagfubiobolt@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 30 371 5434 telefonszámon.

Az előre utalást bármelyik átvételi módnál választhatod. Minden esetben a csomaggal együtt kapod majd meg a számlát, amely pénzügyi teljesítést már nem igényel.

2. Utánvét

Ha ezt a fizetési módot választottad, akkor a csomag átvételekor kell majd fizetned, készpénzben vagy bankkártyával.

- személyes átvétel esetén a Parlagfű Biobolt munkatársának csak készpénzben.
- Pick Pack Ponton történő átvételnél az átvételi pontként megjelölt üzlet munkatársainak készpénzben vagy lehetőség szerint a legtöbb helyen bankkártyával.
- házhoz szállítás esetén a Magyar Posta munkatársának készpénzben.

Az utánvét költségét tartalmazza a szállítási díj, melyet megrendeléskor a számládhoz írjuk automatikusan, tehát a fizetendő végösszeg már tartalmazza az utánvét díját is.

Kellemes vásárlást kívánunk!

Parlagfű Biobolt csapata