Leírás és Paraméterek
Az L-karnitin részt vesz a sejtszintű zsíranyagcserében. A króm az inzulin hatásán keresztül befolyásolhatja a szénhidrát, fehérje és zsíranyagcserét. A termék kizárólag szerves kötésű formában tartalmaz krómot (króm-pikolinát), amely jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen króm (króm-klorid) vegyületek.
A termék fogyasztása kifejezetten fogyókúrázóknak ajánlott, a testtömeg csökkentő étrend kiegészítéseként.
Alkalmazási javaslat: Naponta 1-2 tablettát bő vízzel lenyelni.
A termék nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Fogyás zöldkávéval
A zöld kávé egyik legfőbb összetevője a klorogénsav, melynek zsírégető és antioxidáns hatásai elismertek. Csökkenti az éhségérzetet, energizál és felfrissít egyben. A zöld kávé előnyösen fogyaszt, hiszen jórészt a problémás területekről - tehát a hasról, a fenékről, a combról és a derékról tünteti el a felesleget. Fogyasztásával a zsírszövet mennyisége csökken, azonban az izomszövet nagysága változatlan marad. Egy 2012-es kutatásból, melyen tizenhat túlsúlyos ember vett részt kiderült, hogy az étrend és az edzésterv megváltoztatása nélkül, tizennyolc hét alatt akár a testsúlyunk 10%-ától is megszabadulhatunk a zöldkávé-kivonat rendkívüli segítségével.
Az édesgyökér és a fogyás
Az édesgyökérben lévő glabridin flavonoid fogyasztó hatást fejt ki, hiszen módosítja a hízásért felelős géneket. Glabridin hatóanyagának köszönhetően képes átkódolni a szervezet bizonyos génjeit, ami annyit tesz, hogy mind a genetikai, mind az enzimaktivitást befolyásolja, ennek hála stabilizálja a zsírégetést a szervezetben, mialatt a máj elzsírosodását is megakadályozza. Azok az emberek, akiknek alapvetően lassú az anyagcseréjük, azoknak az átlagos kalória bevitel mellett is sajnálatos módon raktároz a szervezetük, először méreganyagokat és savakat, melyeknek legmegfelelőbb helyei a kötőszövetekben és a zsírsejtekben kéne lenniük. Eme folyamat visszafordításához a lúgosítás és a méregtelenítés a legjobb és talán egyetlen módszer, az édesgyökér pedig a genetikai kódot írja felül, mialatt aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket is egyaránt. A glabridin flavonoid tartamának köszönhetően az édesgyökér tartós fogyasztása a testtömeg-index kedvező alakulásával, valamint az élettani paraméterek javulásával is jár egyaránt.
Króm hatása az emberi szervezetre
Krómra rendkívül kevés százalékban van szűksége a szervezetünknek, azonban hiánytünetei súlyos következményekkel járhat. A króm egy olyan esszenciális anyag, amely csökkenti az édességek iránti vágyat, befolyásolja az inzulin kibocsátást, megelőzheti a cukorbetegséget, stabilizálja a szervezet vércukorháztartását, csökkenti az étvágyat és az éhségérzetet, javítja az oxigénellátást és anyagcserét, ami pozitív hatással van a teherbírásra, teljesítőképességre illetve az öregedésre. Ezenfelül megállítja és csökkenti a magas vérnyomást, segít a szív és érrendszeri betegséges megelőzésében.
Hatóanyagok::
Króm: | 100 µg |
L-karnitin: | 250 mg |