Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal használatával Ön elfogadja az ezzel kapcsolatos irányelveinket.

A harmonikus párkapcsolatért

A harmonikus párkapcsolatért

A harmonikus párkapcsolatért

Akik érdeklődéssel olvasták a Blog az életemből fejezeteiben leírt feljegyzéseimet, azok látják, hogy már régen nem született új bejegyzés. Arról, hogy miért nem folytattam az írást, most nem akarok részletesen kitérni, mert ez elég hosszadalmas lenne. Ízelítőnek csak annyit, hogy megismertem új elméleteket és még mindig azon gondolkodom, hogy hogyan tovább, mi az, amit teljes nyugalommal leírhatok, hogy ne vezessem félre az érdeklődő és tudatosan egészségükre vigyázó olvasóimat.

Amiért viszont most elkezdtem ismét írni, az a webáruházunk termékösszetételére feltett hűséges vásárlók kérdései. Akik mostanság felkeresik a www.parlagfubiobolt.hu webáruházunkat, tapasztalják, hogy a belépés az áruházba életkorhoz kötött.

Igen, életkorhoz kötött, mert a menüben megjelent egy új kategória: a Harmonikus párkapcsolatért (CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK). Ebben a körben kínált termékek a jelenlegi törvényi szabályozás szerint csak ilyen feltétellel árusíthatók.

Miért és milyen gondolatok vezéreltek bennünket, hogy ezt a kategóriát beépítsük kínálatunkba?

Webáruházunk termékösszetételének felépítésekor önszorgalomból nagyon sok ismeretet szerzetünk be a kínált termékekkel kapcsolatosan. Aki ismer, tudja, hogy nem szívesen kínálok eladásra olyan terméket, amit nem szednék be én is a gyógyulásom érdekében. Termékek felől érdeklődők esetében is próbálom úgy irányítani a beszélgetést, hogy ne érezze a vásárló, hogy rá, vagy lebeszélni akarom az ő általa kiválasztott termékről.

Gyógynövényboltunk termékösszetételének kiválasztásakor fő szempont volt a fizikai test egészséges táplálása és a testben végbemenő kémiai folyamatok elősegítése.

Szerintünk ahhoz, hogy a test egészségesen működjön, szükségesnek tartjuk a NAGY HÁRMAS harmonikus, kiegyensúlyozott, összhangban lévő kapcsolatát. Mit nevezünk mi a NAGY HÁRMAS kapcsolatnak? Nem mást mint a Test, Agy és a Lélek érzelmeken alapuló, egymásra ható folyamatait.

Ez idáig csak a fizikai test működését elősegítő termékeket árultunk és nem gondoltunk a lélek ápolására.

Hogyan tudom a lelkemet ápolni? Ha szeretettel és szerelemmel teli az életem minden pillanata.

Szeretetet adni és kapni csodálatos dolog, melyet környezetünknek bármikor adhatunk és onnan kaphatunk.

De mi újság a szerelemmel?

A szerelem két ember bizalmán alapuló testi elfogadás, lelki azonosulás, biológiai és kémiai kapcsolódások által előidézett eufórikus állapot.

Mint tudósaink is megállapították, hogy a Lélek ápolásának egyik fontos tényezője a harmonikus szerelmi kapcsolat, valamint a szeretkezés, melynek eufórikus állapotában minden résztvevő élvezze a gyönyör adta örömöket.

Ez az oka annak, hogy bioboltunk kínálati palettájába bekerült a Harmonikus párkapcsolatért (CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK) kategória.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az ebben a kategóriában kínált termékek sok emberben elutasításra találnak, de a kategória látogatottsága azt is bizonyítja, hogy jócskán van érdeklődés a kínált termékek irányában. Megpróbáltuk úgy felépíteni webáruházunk kínálatának szerkezetét, hogy a fő profilunk felől (vitaminok, ásványi anyagok, algák…..) érdeklődők csak akkor találkozhassanak a bioboltba belépést követően a Harmonikus párkapcsolatért (CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK) kategóriában szereplő termékekkel, ha céltudatosan kattintanak rá.

Reméljük, hogy visszatérő vásárlóinkat és látogatóinkat ezzel az új kínálatunkkal nem veszítjük el és továbbra is bizalommal fordulnak hozzánk.

Természetesen webáruházunkkal és a kiszolgálásunkkal kapcsolatosan továbbra is fogadjuk a dicsérő szavakat és az építő jellegű kritikus megnyilvánulásokat.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Írásaim