Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal használatával Ön elfogadja az ezzel kapcsolatos irányelveinket.

Mi a gallmet?

A Gallmet egy olyan készítmény, amely az epe működését, valamint az egészéges emésztési folyamatot képes támogatni. A Gallmet nagyon közkedvelt készítménynek számít azon emberek körében, akik valamilyen emésztési problémával, netán epebántalmakkal küszködnek.

A kapszula formájában beszerezhető Gallmet azonban nem csak hatékonysága miatt olyan nagyon népszerű, hanem azért is, mert áldásos hatását csakis természetes összetevők biztosítják. A természetes eredetű készítményben ugyanis, olyan epesav van, ami teljes mértékben ártalmatlan az emberi szervezetre nézve. A Gallmet hatóanyaga nem más, mint a marhaepe, amelyet a kapszula szárított formában foglal magába. A Gallmet kapszulából beszerezhető olyan változat is, amelynek hatását még tovább fokozzák a készítők, hiszen különböző gyógynövényeket is adtak a készítményhez. A gyógynövényekkel is kombinált kapszula neve Gallmet m. A természetes epesavat tartalmazó Gallmet képes elősegíteni az epehajtást, fokozza az epeürülést, továbbá jelentős mértékben csökkenti az epekő kialakulásának esélyét is.

Rendezi a székelési panaszokat, vagyis székrekedés és rendszertelen széklet esetén is hathatós segítséget tud nyújtani a rendszeres szedése. A vastagbél gyulladással küszködők számára is áldásos hatása lehet, hiszen a betegséggel járó kellemetlen panaszokat is képes enyhíteni a Gallmet. Epeműtét után gyakran fellépő problémának számít az epevezeték működésének rendellenessége. A kapszula ezt a problémát is képes orvosolni, hiszen a kellemetlen tüneteket enyhíti, illetve néhány esetben, teljes mértékben meg is szűnteti. A gyomor túlterhelése esetén fellépő panaszok enyhítésére is tökéletesen alkalmas, valamint számos egyéb, emésztőszervrendszert érintő panaszt is enyhíteni tud. A Gallmet szedése közvetlenül étkezés előtt ajánlott, naponta három alkalommal. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek a Netről