Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldal használatával Ön elfogadja az ezzel kapcsolatos irányelveinket.

Elfogadom
Termékek Menü
   

Penis Fit Pénisz Növelő (60 db)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 672
Elérhetőség: Beszerzés alatt
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Összetevők

Szibériai Ginzeng (Eleutherococcus Senticosus) - 200mg
Kálcium (Calciumcarbonat) - 105mg
L-Arginin (L-Arginine) - 100mg
Muira puama (Ptychotepalum Oladoides) - 75mg
Fűrészpálma (Serenoa Repens) - 50mg
Királydinnye (Tribulus Terrestris) - 50mg
Összesen: 580mg
Szállítási díj: 1.230 Ft

Leírás és Paraméterek

Adagolás 1 naponta 2 tabletta
OÉTI regisztrációs száma
065V1212L1.1

Összetevők

Szibériai Ginzeng (Eleutherococcus Senticosus) - 200mg
Kálcium (Calciumcarbonat) - 105mg
L-Arginin (L-Arginine) - 100mg
Muira puama (Ptychotepalum Oladoides) - 75mg
Fűrészpálma (Serenoa Repens) - 50mg
Királydinnye (Tribulus Terrestris) - 50mg
Összesen: 580mg
Leírás
Penis Fit


Nem elégedett a pénisze hosszúságával? Nem elégedett a pénisze nagyságával? Nem elégedett a pénisze vastagságával?

Ha a kérdések közül akár egyre is igen lenne a válasza, akkor az azt bizonyítja, hogy Ön nincs megelégedve a péniszének a méretével, legyen szó a pénisz hosszáról, a pénisz nagyságáról vagy akár a pénisz vastagságáról. A WHO négy kategóriába sorolta a férfiakat péniszméretük szerint. Az 1. kategória: péniszek, amelyek izgalmi állapotban 10-12,5 cm-esek: az afrikaiaknál ez 0 százaléka, az europid férfiaknál 3 százaléka, az ázsiai férfiak körében ez 27 százalék. A 2. kategória: péniszek, amelyek erektált állapotban 12,6-15 cm közötti nagyságúak: az afrikaiaknál 15 százalék, az europaiak 27 százalék, az ázsiai férfiaknál 51 százalék. A 3. kategória: péniszek, amelyek merevedést követően 15,1-17,5 cm-esek: az afrikaiak 59 százaléka, az europidok 53 százaléka, az ázsiaiak 17 százaléka. Végül, de nem utolsó sorban a 4. kategória: péniszek, amelyek teljes izgalmi állapotban 17,6-20 centiméter közöttiek: az afrikaiak 21 százaléka, az europidok 15 százaléka, az ázsiaiak 2 százaléka. Ez alapján Ön is be tudja magát sorolni, hogy mely kategóriába sorolható. Amennyiben Ön pl az egyes kategóriába sorolható, ahol is azt látjuk, hogy nem túl nagy pénisz méretek szerepelnek, akkor láthatja hogy nincs egyedül. Nem csak Önnek van kis pénisz problémája.

A holland tulajdonban lévő Cobeco gyár egy olyan rendkívül hatékony pénisz növelő terméket hozott létre, amely segíthet a pénisz nagyságának és vastagságának növelésében. Több éve dolgoznak azon a Cobeco gyár orvosai és étrend kiegészítő fejlesztői, hogy a legjobb és leghatékonyabb pénisz növelést elősegítő és pénisz vastagításban is változást nyújtó pénisz növelő tablettákat dobják a piacra. A Penis Fit pénisz növelést elősegítő tablettákban található különleges növényi hatóanyagok képesek lehetnek arra, hogy természetesen növeljék a szervezet tesztoszteron szintjét, növeljék férfiasságának méretét és a férfiasságának a vastagságát is. A penisfit tablettákban ahol is az egyik összetevő a szibériai ginseng, javíthatja az Ön szervezetében a vérkeringését, mely igencsak jelentős szerepet tölt be a kemény erekció elérésében és hozzájárulhat, hogy a kis péniszből nagyobb pénisz és a vékony péniszből vastagabb és teltebb pénisze lehessen. A PenisFit következő összetevője a mindenki által ismert kálcium, mely hozzájárulhat a tartósabb, keményebb erekció eléréséhez és fenntartásához. Persze nem szabad elfelejteni a Mauri Puama különlegesen jó vágyfokozó hatásáról sem. De persze ami még ennél is fontosabb lehet, az nem más, mint a tribulus terrestris, magyar nyelven mondva a királydinnye kivonat. A királydinnye részben segíthet a pénisz hosszabbításban, részben meg növelheti a szervezet természeteses tesztoszteron termelő képességét. Utolsó összetevője is igen jól ismert manapság mindenki számára már, aki a témában akár csak egy-egy mondatot is olvasott már, és ez nem mást, mint a saw palmetto, magyarra fordítva a fűrészpálma kivonat, melyet nagy adagban tartalmaz a Penis Fit pénisznövelő tabletta.

A PenisFit pénisz növelés és pénisz vastagításra fejlesztett tablettáinak alkalmazásával a következő pozitív változásokat érzékelheti még:

•    Erőteljesebb és tartósabb merevedés alakulhat ki.
•    Kontrolláltabbá válhat az ejakuláció.
•    Fokozódhat a libidója erőssége
•    Teljesebb orgazmust élhet meg.
•    Magabiztosabbá válhat.

Milyen növényi összetevőknek is köszönheti hatékonyságát a Cobeco Penis Fit For Men pénisznövelő tabletta?
 
Összetevők: Szibériai Ginzeng (Eleutherococcus Senticosus), Kálcium (Calciumcarbonat), L-Arginin (L-Arginine), Muira puama (Ptychotepalum Oladoides), Fűrészpálma (Serenoa Repens), Királydinnye (Tribulus Terrestris)..


Hogyan kell használni a Cobeco Penis Fir For Men pénisznövelő terméket?

A PenisFit pénisz növelést és pénisz vastagítást is elősegítő tablettáit érdemes rendszeresen,  több hónapon keresztül fogyasztani a kívánt eredmény elérése érdekében. A penisfit  pénisz növelő tablettáit, szájon át kell a szervezetbe juttatni, a doboz oldalán található magyar nyelvű leírás szerint. Az eredményes és hatékony alkalmazás érdekében, vegyen be naponta 2 penis fit tablettát, lehetőség szerint minden nap azonos időpontban bőséges folyadékkal.

Mit tegyek abban az esetben, ha gyógyszereket szedek?

Ilyen esetben javasoljuk, hogy mindig kérje ki kezelőorvosa tanácsát minden gyógyszerrel kapcsolatban, melyet szed, mielőtt bármilyen készítményt bevenne! Így biztos lehet abban, hogy a lehető legjobb tanácsot fogja kapni, melyre Önnek szüksége lehet.

Hogyan kell tárolni a PenisFit pénisz növelő tablettákat?

A PenisFit pénisznövelésben és pénisz vastagításban is segítő tablettáit érdemes száraz, hűvös és fénytől védett helyen tárolni.

Honnan tudom, hogy meddig használhatom fel a Penix Fit tablettákat?

A PenisFit férfiasság növelő tabletták felhasználási ideje, a doboz alsó részén olvasható le.

Gyógyítanak az oldalon található termékek?

 
Az oldalon található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik a szakember véleményét, ezért kérjük Önöket, hogy minden esetben forduljanak szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket. A PenisFit pénisznövelést vagy pénisz vastagítást elősegítő hatása sem orvosilag, sem klinikailag nem igazolt. A Penis Fit pénisznövelő termékleírás csupán feltételezi, nem kijelenti a férfiasság növelő és férfiasság hosszabbító hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!